maanantai 19. syyskuuta 2011

Torkut päivässä, parhaana kahdet!


Auringonnousu.... ja uusi viikko.






Sitä oli pakko herätä seuraamaan. Päättelin eilen ilmansuunnista ja hotellin asennosta että juuri siitä omalta parvekkeeltani pääsisin seuraamaan joka päiväistä valoshowta.











Linnut olivat jo heränneet ja rannallakin näkyi jo liikettä... aamulenkillä?









Katseltuani auringonnousua laittauduin valmiiksi ja hipsin alakertaan aamupalalle. Hotellin isäntä, Bobby, oli eilen kertonut että buffetaamiaista tarjoillaan joka aamu terassilla 5 euron hintaan. Tuntui kohtuulliselta korvaukselta kahvista, voileivistä, jugurtista, kananmunista ja valikoimasta tuoreita hedelmiä.

Aamupalan jäkeen kyselin huoneenvaihto-operaatiosta. Vaikka olisin mielelläni pitänyt merinäkymähuoneeni, olin valmis kyllä vaihtamaan huonetta hotellin sisällä, ettei tarvitsisi taas etsiä uutta majoitusliikettä. Bobby siirsi minut kerrosta ylemmäksi huoneeseen jossa oli myöskin parveke, mutta näkymällä vuorille.  Itseasiassa näkymä oli suoraan Choraan eli saaren pääkaupunkiin joka levittäytyi jyrkästi vuoren rinteelle. Ei huono tämäkään.



Otettuani pienet aamutorkut lähdin kylälle kiertelemään. Valokuvasin, päivitin blogia ja istuin kahvilassa josta oli uskomattoman hienot maisemat.




 








































Iltapäivällä suuntasin rannalle mutta ennen sitä söin hiukopalaksi Gyros Pitan. Gyros ja 1,5 litran pullo vettä maksoivat 3,20 euroa. Hiukan kompensaatiota eilisen ylihintaisen illallisen jälkeen.




Tästä päivästä ei ole kovin paljoa kerrottavaa sillä päivän toisten torkkujen jälkeen kävin epä-kreikkalaisesti syömässä pizzan (tai puolikkaan siitä jaksoin...) ja juttelin illan päätteeksi Bobbyn kanssa. Hän istui hotellin edessä kahden miehen kanssa. Toinen miehistä osoittautui kreikkalaiseksi joka oli melkein koko ikänsä asunut jenkeissä, Chicagossa. No, oli kiva tavata välillä joku ei-teksasilainen... ;-) Toinen miehistä oli paikallinen ja hän näytti mielestäni aivan Jari Litmaselta. Arvelin etteivät he tietäisi Littiä, mutta kaikki kolme miestä huudahtivat saman tien "Ajax!" kun kerroin yhdennäköisyydestä. Tämä yhdennäköinen mies kysyi valmentaako Litmanen nykyään. Vastasin että ei, kyllä Litmanen edelleen pelaa (tai sairastaa) helsinkiläisessä joukkueessa.

Ja sitten nukkumaan, huomista odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti