tiistai 6. syyskuuta 2011

Loma on seikkailu!


Työ on viipale elämää. Se ei ole koko pitsa.

Minä en varmaan olisi ikinä keksinyt moista viisautta, mutta kai se on myönnettävä: totta se on. Ja nyt on jälleen aika nauttia muutama viipale. Ehkäpä jopa useampi.

Kesäloma ja Kreikka. Siinä paloja minun pitsastani. Ja seikkailu.... päämäärätön vaeltelu, aikatauluton ajelehtiminen, muuten vaan meneminen. Vastapainoa arjelle.

Tervetuloa mukaan Kreikkaseikkailuun nro 4. Myönnän, että tämä alkaa vaikuttaa jo vähintäänkin poliisiopistolta kaikkine jatko-osineen. Mutta onneksi maisema vaihtuu ja jutut paranevat (??). Yksi asia pysyy kuitenkin samana: juoni. Suunnitelmaa ei ole eikä aikataulusta oteta paineita. Kolme viikkoa aikaa seikkailuun ja rentoutumiseen.

Edellinen ilta ennen lähtöä on sujunut perinteisesti pakkailun merkeissä. Tekisi mieleni sanoa tähän kohtaan että "No comments", sillä hävettää vietävästi muutama asia. Ensinnäkin: pakaasin koko ja paino on jokin käsittämätön universaali vakio. Mikään ei auta; ei hyvä tahto, eikä vankka kokemus. Nyt laukku on TAAS painava, täynnä ja sen nostaminen sattuu. Ihan niin kuin viime kerrallakin. Toinen asia on siiten tämä "viime tipan" -syndrooma. Toivottavasti aamulla ei tule oikeasti kiire...


No, huomenna keskiviikkona on siis tarkoitus ensin matkustaa bussilla Helsinki-Vantaalle ja lentää siitä sitten Wienin kautta Ateenaan. Ateenassa olen perillä aikataulun mukaan 23.30 ja siitä kun siirryn bussilla Pireauksen satamaan ja majoitun siellä hotelliin, on kello varmasti jo hyvän matkaa seuraavan vuorokauden puolella.

Torstaiaamuna aikaisin matkani jatkuu laivalla ensimmäiseen varsinaiseen kohteeseen, Tinokselle. Sen verran on siis suunnitelmaa tehty, loppu jää nähtäväksi.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, osasinkin jo odottaa tätä: riemukasta matkaa kanssasi! Turvallista matkaa Tiina, enekeleitä mukaasi. Pidä huolta itsestäsi!
    T Jaana M

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana! Kuten eiliset uutiset Venäjältä osoittivat, enkeleitä tarvitaan!

    Tiina

    VastaaPoista